fbpx

Veracomp aduce în România soluțiile de servere ale Huawei


Nevoia de mobilitate, de eficientizare a proceselor interne și chiar cea de procesare a volumelor foarte mari de date, provocări care se pot regăsi în ”infrastructura” oricărui business modern, au dus la dezvoltarea accelerată și adoptarea unoi noi tehnologii, precum cloud architecture, IoT, big data.
Veracomp aduce în România soluțiile de servere ale Huawei 1

În acest context, importanți jucători de pe piața internațională de tech și-au adaptat oferta de servicii în funcție de cerințele și oportunitățile de dezvoltare ale clienților. Unul dintre ei este Huawei Enterprise, care deține un portofoliu complet și performant de soluții calibrate pe nevoile companiilor. Astfel, portofoliul Huawei Enterprise cuprinde mai mult de 95% din necesarul de echipamente destinate departamentelor de IT&C ale business-urilor din întreaga lume, de la servere și capacități de stocare, la echipamente pentru comunicații.

”Soluțiile Huawei Enterprise sunt soluții mature, stabile, oferind clienților siguranța de care au nevoie prin disponibilitate ridicată la prețuri corecte. În plus, divizia Huawei Enterprise deține un departament de R&D care inovează și îmbunătășește în permanență caracteristicile și performanțele echipamentelor din portofoliu”, Ștefan Manolache, Brand Manager pentru Huawei în cadrul Veracomp Europe, unic distribuitor al portofoliului Huawei Enterprise.

Comunicare pe repede-înainte. Cum ne pot ajuta soluțiile de videoconferință în dezvoltarea afacerii?

Solutiile și serviciile Huawei se adresează  atât sectorului de guvernare și public, cât și unei game variate de companii și industrii, de la mici și mijlocii la corporații, de la industrii precum telecom și banking la sănătate, energie, retail sau transporturi.

”Huawei Enterprise are soluții pentru toate tipurile de companii și de business-uri”, completează reprezentantul Veracomp, acestea fiind fiabile, high-tech și cu un bun raport calitate-preț.

Cititi continuarea aici.

Huawei Enterprise
Huawei Enterprise

Huawei Enterprise este una din cele trei Grupuri de Companii ale Huawei. Solutiile si serviciile de top ale Huawei acopera infrastructura retelei IP, comunicatiile si colaborarile unificate (CCU) si arhitectura cloud computing si centrele de date, adresandu-se diferitelor verticale de ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii