fbpx

Veracomp – Exclusive Networks preia distributia VMRay in Europa Centrala si de Est


Veracomp - Exclusive Networks a semnat recent acordul de distributie pentru VMRay, furnizor global de solutii de detectare si analiza automata a malware-ului.

Veracomp - Exclusive Networks preia distributia VMRay in Europa Centrala si de Est 1Prin parteneriatul strategic cu Veracomp – Exclusive Networks, unul dintre cei mai mari distribuitori IT din Europa Centrala si de Est, VMRay isi extinde prezenta pe pietele est-europene si ofera partenerilor Veracomp acces rapid la portofoliul sau de solutii inovatoare de analiza malware.

Veracomp - Exclusive Networks preia distributia VMRay in Europa Centrala si de Est 3Cand vine vorba de detectarea si analiza amenintarilor noi si necunoscute, timpul si precizia sunt cei doi factori critici pe care clientii nostri ii cauta mereu intr-o solutie noua”, a declarat Catalin Matei, CEO Veracomp Europe. „VMRay a creat singurul mediu de tip sandboxing din industrie, invizibil pentru malware, dar care permite identificarea cu precizie si rapiditate a noilor tulpini de malware, oferind echipelor de securitate un permanent avans fata de factorii de amenintare.”

In calitate de distribuitor cu valoare adaugata, Veracomp – Exclusive Networks ofera o gama larga de servicii, inclusiv asistenta logistica avansata, consultanta de business, asistenta tehnica si suport de marketing. Din 2007 pana in prezent, distribuitorul a dezvoltat pentru partenerii sai o gama completa de solutii de securitate, de retelistica, de stocare si de comunicatii unificate.

Analistii de securitate sunt supusi unei presiuni crescande pentru a detecta si remedia amenintarile malware cat mai repede posibil si cauta tehnologii de noua generatie – precum cele oferite de VMRay – pentru a-si imbunatati procesul de raspuns la incidente”, a declarat Lara Maier, Director de Distributie pe Europa pentru VMRay. „Veracomp este exact tipul de distribuitor cu care ne dorim sa colaboram, deoarece nu numai ca are o retea extinsa la nivel regional, dar detine si expertiza tehnica pentru a sustine succesul partenerilor sai.”

La nivel global, VMRay are o retea extinsa de parteneri care include distribuitori si reselleri cu valoare adaugata atat in EMEA, APAC, cat si America, companii cu experienta de lucru atat in sectorul public, cat si in cel privat.

Vedeti de asemenea

Cautati informatii