fbpx

Veracomp, in topul distribuitorilor Fortinet


Veracomp este in topul distribuitorilor Fortinet, fiind premiat cu trofeul „Top Distributor”.

fortinet

Fortinet® – lider mondial in solutii de securitate a retelei, a anuntat recent castigatorii premiilor anuale acordate partenerilor sai, cu ocazia organizarii conferintei Partner SYNC Eastern Europe 2016,  dedicata Europei de Est.

Reunind peste 200 de parteneri din Europa Centrala si de Est,  conferinta Partner SYNC a  fost o oportunitate pentru distribuitorii si partenerii prezenti sa afle noutati despre solutiile de ultima ora Fortinet, precum si de a asista la ceremonia de premiere a celor mai buni distribuitori si parteneri din zona. Veracomp a fost declarat Top Distributor 2016 pentru intreaga zona din Europa Centrala si de Est – Romania, Bulgaria, Polonia, Slovacia si Cehia.

“ Am avut placerea sa acordam premiul de “Cel mai bun Distribuitor” din Europa de Est Grupului Veracomp si, implicit, pentru Veracomp Europe din Romania. Acest premiu reprezinta o recunoastere a angajamentului Veracomp fata de FORTINET si a rezultatelor realizate impreuna. Relatia cu Veracomp Europe reprezinta un parteneriat de lunga durata ce a inceput acum 9 ani si pe parcursul caruia Veracomp a dovedit ca este un partener pe care ne putem baza,” declara Adrian Danciu, Director Regional Fortinet pe Europa de Sud-Est.

Meritul pietei romanesti in aportul cresterii vanzarii solutiilor Fortinet a fost dublu recunoscut prin al doilea premiu acordat in timpul ceremoniei „Partenerul Anului”, catre Ampec Data Service Ltd.

„Totodata, ma bucura premiul de “Partner of the Year” pe care l-am acordat lui AMPEC DATA SERVICE LTD, Romania. Parteneriatul FORTINET – AMPEC este un succes deplin, bazat pe incredere, seriozitate si foarte multa munca. AMPEC DATA SERVICE LTD a investit enorm in colaborarea cu Fortinet de-a lungul celor 7 ani de colaborare, fiind cel mai experimentat partener pentru zona de Telecomunicatii. Premiul de “Partener al Anului” este o confirmare a dedicarii AMPEC in relatia cu FORTINET si a suportului acordat in proiectele realizate recent”, a declarat Adrian Danciu.

Premiile acordate au tinut cont de procentul de crestere a cifrei de afaceri, precum si de contributia partenerilor la cresterea globala a producatorului.

Cautati informatii