fbpx

Veracomp isi completeaza portofoliul de solutii de colaborare cu ClearOne


Incepand cu luna octombrie completam portofoliul de solutii de videoconferinta cu ad-on-uri ClearOne, furnizor mondial de top pe segmentul destinat colaborarii unificate.
 
ClearOne este lider pe produse destinate comunicarii de voce si video, propunand clientilor sai solutii cu un design si performante deosebite al caror rol este sa puna in valoare si sa eficientizeze solutiile de colaborare.
 
Performante ClearOne:
– primul microfon profesional de tip Beamforming Microphone Array
– primul produs care a utilizat Distributed Audio Echo Cancellation™ intr-un sistem de conferinta
– primul telefon destinat conferintelor cu conexiune wireless
– lider de piata, detine o cota de piata de aproape 50% pe segmentul accesoriilor audio (raportul Frost & Sullivan’s)
 
Avantaje ClearOne
-add–on extrem de util in portofoliul Veracomp dedicat sistemelor profesionale audio – completeaza solutiile existente cu mixere de sunet, microfoane profesionale
-pe segmentul solutiilor de videoconferinta, ClearOne propune o solutie de videoconferinta HIBRID, care permite instalare atat in cloud, dar si in infrastructura fizica dedicata
 
Evenimente viitoare ClearOne la Veracomp
Pentru a va putea oferi un suport educational pe noile produse ClearOne introduse in portofoliu, am pregatit o serie de evenimente si programe speciale. In perioada imediat urmatoare vor fi disponibile pentru Dumneavoastra:
– webinar de prezentare solutii video-conferinta- 14 noiembrie a.c.
-eveniment prezentare solutii audio profesionale – 21 noiembrie a.c.
– evenimente on-demand dedicate prezentarii de solutii
– program de testarea de echipamente – la cerere
 
ClearOne
ClearOne

ClearOne este o companie globala care proiecteaza, dezvolta si vinde solutii de conferinte, colaborare si streaming pentru comunicatii audio si video. Performanta si simplitatea solutiilor sale avansate ofera niveluri fara precedent de functionalitate, fiabilitate si scalabilitate. Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii