fbpx

VERACOMP, PREMIAT DE BISS


Biss Solutions, unul dintre cei mai importanti integratori de solutii IT din Romania, a aniversat recent 15 ani de existenta si excelenta in domeniul serviciilor si consultantei specializate IT.
VERACOMP, PREMIAT DE BISS 1

In toti acesti ani, pastrand integritatea valorilor sale (respect pentru client, inovatie si valoare adaugata), BISS a evoluat de la statutul de pionier in educarea pietei si in oferirea de solutii de securitate, la statutul de integrator de solutii de securitate. Felicitari echipei BISS pentru 15 ani de eforturi, consistenta in viziunea de business, pentru toate realizarile sale si evolutia sa remarcabila!

Cu ocazia recentului eveniment aniversar, BISS Solutions a acordat doua premii celor mai apreciati parteneri de business, alaturi de care si-a construit drumul si si-a consolidat pozitia in piata.

Veracomp a fost onorat cu titlul de “Best value added distributor”.

Criteriile care au stat la baza acordarii acestui titlu au fost, conform echipei manageriale Biss Solutions, urmatoarele:  deschiderea Veracomp la adoptarea de noi tehnolgii, suport de exceptie si un nivel sporit de incredere si profesionalism care stau la baza dezvoltarii unor proiecte complexe, cat si stabilitatea companiei.
Multumim intregii echipe BISS Solutions pentru onoarea de a ne fi ales partener! Dincolo de orice realizari materiale, proiecte indraznete si inovatii tehnologice, cea mai mare satisfactie a echipei Veracomp ramane aceea de a fi apreciata de partenerii sai!

Cautati informatii