fbpx

Veracomp si Fortinet, impreuna pe 20 octombrie intr-un eveniment dedicat securitatii aplicatiilor web


Veracomp va organiza pe data de 20 octombrie evenimentul Utilizarea Inteligentei Artificiale a FortiWeb pentru detectarea amenintarilor  aplicatiilor web, un eveniment dedicat atat partenerilor Fortinet, cat si clientilor finali in care vor fi prezentate functionalitatile FortiWeb, o solutie de top pentru protectia aplicatiilor web.

Veracomp si Fortinet, impreuna pe 20 octombrie intr-un eveniment dedicat securitatii aplicatiilor web 1

Rolul acestui tip de eveniment este de a aduce impreuna intregul lant distribuitor-integrator-client final implicat in buna implementare a solutiilor de securitate web.

Solutiile de tip Web Applications Firewalls (WAFs) sunt esentiale pentru a proteja companiile impotriva atacurilor care vizeaza aplicatiile web.  FortiWeb are o abordare de tip dual-layer pentru a identifica amenintarile. Primul strat de machine learning construieste un profil si un model matematic pentru fiecare parametru din aplicatia web protejata si foloseste aceste informatii pentru a identifica anomalii in traficul web. Al doilea strat ruleaza anomaliile prin modelele de amenintari dezvoltate si actualizate continuu de FortiGuard Labs pe masura ce sunt identificate noi amenintari. Acest al doilea strat determina daca anomalia este o amenintare sau este benigna.

Mai mult, intrucat aplicatiile sunt actualizate in mod constant cu noi URL-uri si cu parametrii existenti care ofera functionalitati noi, FortiWeb adauga si actualizeaza dinamic modelele matematice utilizate pentru protejarea parametrilor.

La eveniment sunt asteptati toti specialistii care isi doresc sa dobandeasca experienta practica in a folosi sistemul de Machine Learning bazat pe inteligenta artificiala de la FortiWeb si sa inteleaga cum pot sa-si automatizeze sarcinile manuale de verificare, reglare si actualizare a profilelor WAF. Evenimentul se va desfasura online. Inregistrarile sunt deschise pe pagina evenimentului.

Veracomp este Centru de Training Autorizat Fortinet in Romania.

Cautati informatii