fbpx

VERACOMP si Kapsch, impreuna la Dialogue Red Hat


Veracomp a organizat recent primul eveniment Dialogue Red Hat impreuna cu Kapsch, actiune dedicata clientilor integratorului din domeniile bancar, telecom, utilitati, petrol si gaz.

Rolul acestui tip de eveniment este de a aduce impreuna intregul lant producator-distribuitor-integrator-client final implicat in buna implementare a solutiilor opensource enterprise Red Hat. Evenimentul s-a concentrat pe cateva dintre cele mai importante verticale in care solutiile Red Hat sunt apreciate si deopotriva necesare.

Pentru a respecta principiul de focus, evenimentul recent s-a axat exclusiv pe analiza si evaluarea beneficiilor solutiei Red Hat® OpenShift®.

Red Hat® OpenShift® este o platforma completa de aplicatii pentru containere care integreaza in mod natural tehnologii precum Docker si Kubernetes – un sistem puternic de gestionare a clusterelor de tip container si cu sistem de orchestrare – bazata pe solutia enterprise Red Hat Enterprise Linux®.

Am initiat acest tip de eveniment ca suport pentru partenerii cheie Red Hat in Romania. Informatia este vitala, dar limitarile de timp – pe care toti le avem – genereaza un nivel relativ de cunoastere a optiunilor. Ideea de baza este de a livra informatie sintetica si interactiune esentiala de care specialistii IT au tot mai multa nevoie. Ne dorim sa continuam acest gen de eveniment cu toti partenerii Red Hat importanti din Romania”, declara Alina Ovedenie, BDM Red Hat, Veracomp.

Kapsch, in calitate de Red Hat Advanced Partner, are o experienta bogata in implementarea solutiilor opensource Red Hat in Romania, oferind clientilor sai un pachet complet de servicii. Pana in prezent, Kapsch a implementat solutia OpenShift in mai multe companii din industria bancara.

“Clientii enterprise, carora ne adresam cu acest eveniment, abordeaza tehnologia ca resursa esentiala a dezvoltarii de business si inteleg necesitatea de a dezvolta si de a integra infrastructura IT cu procesele operationale pentru a obtine un avantaj competitiv. A fost o ocazie excelenta de a pune in lumina atat avantajele cheie ale solutiilor opensource, cat si de a comunica eficient cele mai bune practici si de a consolida legatura dintre beneficiar si producator”, mentioneaza Alexandru Gabur, Director General Adjunct, Kapsch Romania.

Red Hat® OpenShift® integreaza arhitectura, procesele, platformele si serviciile necesare pentru a pune in valoare echipele de programatori si pe cele operationale. OpenShift ruleaza eficient in aproape orice tip de mediu si permite organizatiilor si companiilor sa formuleze un raspuns eficient la cererile clientilor, reducand totodata semnificativ costurile legate de infrastructura.

Veracomp este distribuitor exclusiv Red Hat in Romania din 2017.

Cautati informatii