fbpx

VERACOMP SUSTINE MEDIUL EDUCATIONAL


Veracomp a oferit Universitatii Politehnice Bucuresti (UPB) tehnologie Fortinet de care va beneficia Departamentul de Inginerie in Limbi Straine din cadrul Facultatii de Inginerie in Limbi Straine. Sustinerea domeniilor vitale cu tehnologie de ultima generatie constituie un deziderat Veracomp care a fost implementat pentru prima oara in 2015, programul de parteneriat cu institutii de sanatate si educatie fiind parte integranta din filosofia companiei si una din modalitatile de a pune in aplicare componenta de responsabilitate sociala.

In cadrul parteneriatului incheiat, Veracomp a oferit neconditionat doua echipamente FortiGate®, asigurand totodata si serviciile de suport tehnic necesare pentru implementarea acestora in infrastructura existenta.

FortiGate® de la Fortinet sunt echipamente de securitate care utilizeaza ca metode de autentificare Active Directory, LDAP, RADIUS, SecurID si care asigura retelei securitatea, conectivitatea si performanta necesare, conferind securitate deopotriva aplicatiilor si datelor din sistem. Tehnologiile Fortinet dedicate securitatii retelei sunt extrem de bine apreciate, solutiile Fortinet reusind in mod constant sa se plaseze in zona liderilor din Magic Quadrant intocmit de analistii Gartner.

“Suntem onorati ca putem parteneria cu institutii de talia Universitatii Politehnice Bucuresti. Dincolo de determinarea Veracomp de a sprijini domenii sensibile precum educatia si sportul, avem si satisfactia personala, am putea spune, de a „intoarce” fie si doar un pic catre cei care au contribuit la evolutia noastra ca oameni si ca profesionisti; aceasta pentru ca cei mai multi dintre angajatii din domeniul IT, si implicit din Veracomp, au trecut prin banca generica a Politehnicii Bucuresti. Avem convingerea ca accesul la servicii si tehnologii de top ar trebui sa se transforme cat mai rapid intrun dat firesc pentru institutiile educationale de top.” declara Bogdan Sarbu, Brand Manager Fortinet in cadrul Veracomp.

Fortinet este in prezent unul dintre cei mai puternici producatori mondiali de solutii de securitate a retelei, iar Veracomp este distribuitor autorizat Fortinet in Romania.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii