fbpx

Veracomp sustine mediul educational romanesc


Veracomp a oferit Fundatiei Dan Voiculescu suportul tehnologic necesar pentru desfasurarea in bune conditii a primei editii a Conferintei Internationale "EDUCATORS".

 

EDUCATORS este primul eveniment din Romania dedicat invatarii socio-emotionale in procesul educational. Conferinta s-a adresat formatorilor, specialistilor si actorilor cheie din domeniul educatiei, responsabili de crearea unui cadru de invatare socio-emotionala pentru copii si tineri.

La invitatia Fundatiei, Veracomp a acordat gratuit suport tehnologic asociat infrastructurii IT necesare desfasurarii online a evenimentului, prin solutii de video-conferinta de ultima generatie, pe care le-a pus  la dispozitia beneficiarului pe toata perioada organizarii evenimentului.  Conferinta s-a desfasurat online, in premiera, pe Yealink, una dintre cele mai mari platforme globale specializate in video-conferinte, folosita in peste 140 de tari, datorita tehnologiei inovatoare si modului facil de utilizare, care permite un numar mare de utilizatori simultani.

„Educatia a fost dintotdeauna in Romania un domeniu sensibil cu multe bariere impuse de limitarile bugetare, fiind unul din cele mai afectate la inceputul pandemiei. Implicarea in proiectul Fundatiei se inscrie in principiile si misiunea Veracomp de a promova si sustine educatia. Suntem mandri ca am putut sustine, pe parcusul unui an greu, cu multe schimbari, multiple proiecte educationale online prin acordarea de produse gratuite, pe viata, sau in custodie catre institutii de invatamant public sau privat. Aceasta este forma prin care ne exprimam implicarea in promovarea unor valori universale si de excelenta precum educatia”, afirma Dan Rotaru, Business Development Manager, Solutii Video conferinta, Veracomp.

Peste 3,000 de specialisti, formatori si actori cheie din domeniul educational au participat la prima editie a conferintei internationale EDUCATORS.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii