fbpx

Veracomp te invita pe Cheile Nerei!


Veracomp va sponsoriza in acest an evenimentul sportiv cu caracter caritabil, „Cheile Nerei Mountainbike Race&Cross”, care va avea loc pe 17-18 Iunie 2017, in Sasca Romana, Caras-Severin.
Veracomp te invita pe Cheile Nerei! 1

Aflat la cea de-a patra editie, „Cheile Nerei Mountainbike Race&Cross” are traseele competitionale intr-una dintre cele mai spectaculoase zone montane romanesti si va include in acest an si o proba de semi-maraton montan. Organizatorii se asteapta ca aceasta editie sa se bucure de participarea a peste 700 de concurenti.

Caracterul caritabil al evenimentului a cantarit foarte mult in decizia de implicare Veracomp ca sponsor. Organizatorul va dona integral profitul realizat in urma acestui eveniment catre E.M.A. (Ei Merita Ajutor), care are ca scop colectarea de fonduri necesare pentru modernizarea secției de Terapie Intensiva si UPU din cadrul Spitalului Louis Turcanu din Timisoara. Spitalul Louis Turcanu este cel mai important spital de copii din vestul tarii, deservind 4 județe (Timis, Caras-Severin, Hunedoara si Arad).

Incurajam toti parteneri sa se bucure de natura, de miscare si de frumusetile tarii noastre si sa sprijine alaturi de Veracomp unul din cele mai sensibile domenii: sanatatea!

In calitate de sponsor al evenimentului, Veracomp ofera partenerilor sai 5 invitatii de participare la competitia „Cheile Nerei Mountainbike Race&Cross”, pentru oricare dintre probele de concurs existente in cadrul competitiei.

Suna ASTAZI la 0376 201 200 si cere una din cele 5 invitatii disponibile!

Cautati informatii