fbpx

Veracomp, un nou distribuitor IT in Ungaria


Grupul Veracomp isi extinde zona de distributie. De la 1 Aprilie, Veracomp si-a inceput distributia directa in Ungaria – una din pietele cheie din regiunea CEE.

Pe harta dezvoltarii geografice in zona de Est a Europei, Ungaria este tara unde Veracomp nu a fost prezenta pana acum direct, alaturandu-se de la 1 aprilie celorlalte sucursale ale grupului Veracomp.

Ungaria este una din cele mai importante piete IT&C din Europa Centrala si de Est. Suntem mandri ca ne putem extinde pe aceasta piata in plina dezvoltare cu oameni foarte experimentati» afirma Adam Rudowski, CEO Veracomp Group. «Inca de la inceput, oferim un nivel ridicat de expertiza atat la nivel de presales, cat si post sales. Anul acesta ne vom dezvolta portofoliul in domeniile securitatii, comunicarii unificate, retelistica si stocare. Veracomp ofera in regiune peste 150 de branduri dedicate IMM-urilor, zonei enterprise si telecomunicatiilor.

Oferta de distributie Veracomp in Ungaria include produse de la Gigamon, Infoblox, Proofpoint, Tenable, Sophos, F-Secure, Kaspersky, Clearswift. Aceste branduri garanteaza un nivel ridicat de securitate IT, incluzand protectia impotriva atacurilor DNS, pierderii de date si informatii legate de analiza retelei si a traficului. Déjà din aceasta luna, integratorii de sistem au acces la zona de solutii de stocare Primary Storage Arrays oferite de leaderul global in acest segment- PureStorage.

Ca si in celelalte succursale, Grupul Veracomp isi va construi avantajul nu numai pe baza ofertei de produse, ci si a suportului tehnic si al know-how-ului echipei. Grupul Veracomp opereaza direct in Polonia, Cehia, Slovacia, Romania, Croatia, Bulgaria, Ungaria si indirect in alte 19 tari din Centrul si Estul Europei.

Cautati informatii