fbpx

Virtual Meeting Rooms, punctul forte Lifesize


Lifesize are un nou tip de abonament, denumit Lifesize® Room-Based Subscription Plan.

Cu acest abonament, clientii pot sa-si conecteze sistemul de conferinta standard (H323/SIP), Lifesize® Icon™, cu o sala de sedinte virtuala (VMR) in cloud si sa-si programeze intalniri cu pana la 8 locatii simultane.

Acest serviciu de tip room-based este ideal pentru organizatiile mai mici, care achizitioneaza mai multe sisteme de camere pentru conectarea birourilor si gazduirea intalnirilor mici, permitand accesul oricarui sistem de videoconferinta standard (H323 sau SIP), audio sau video, atat la cerere cat si pe baza de invitatie (guest).

Serviciul permite conectarea unui sistem de videconferinta Lifesize Icon la o camera virtuala cloud based cu maxim 8 resurse (video codec, telefoane audio si suport pentru guest calling)

Pretul de lista este de 1,999 dolari pe an.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii