fbpx

Viteza, performanta si calitatea solutiilor de stocare Infortrend confirmate si certificate


Infortrend® Technology, Inc. a anuntat recent ca solutiile sale EonStor DS 1016R Gen2 si EonStor GSe Pro 3016 sunt acum certificate pentru Milestone XProtect Corporate 2017 R3, asigurand support pentru Live & Archive Databases pe sistemele de supraveghere XProtect® VMS (video management software).

 

Dispunand de stocare hibrida de nivel intreprindere (SSD / HDD) de inalta performanta, care poate suporta peste 1.000 de camere cu rezolutie 1.080p si cu o capacitate bruta exceptionala de peste 4PB, cu un design fara cablu si cu protectie completa RAID pentru a asigura fiabilitatea si intretinere usoara, sistemele de stocare Infortrend au fost testate impreuna cu XProtect® VMS de la Milestone pentru inregistrarea si arhivarea in siguranta a fisierelor video de supraveghere.

Rezultatele au aratat ca EonStor DS 1016R Gen2 poate suporta pana la 540 / 1.080 / 1.440 camere in functie de rezolutia la inregistrarea live prin intermediul SAN, in timp ce EonStor GSe Pro 3016 suporta pana la 1000 de camere cu o rezolutie de 1.080 pixeli pentru servicii de arhivare prin NAS.

„Suntem incantati ca Infortrend a indeplinit standardele de certificare Milestone pentru solutiile NVR de inalta performanta. Milestone Systems este lider mondial in software-ul de supraveghere video IP, iar aceasta certificare confirma faptul ca sistemele construite folosind produsele noastre cu XProtect® asigura clientilor viteza, performanta si calitatea optima pentru inregistrarea si arhivarea videoclipurilor „, a declarat Thomas Kao, Senior Director de planificare a produselor la Infortrend.

Mai multe informatii legate de solutiile de Securitate si supraveghere sunt disponibile aici. Mai multe detalii legate de EonStor DS 1000 Gen2 series sunt disponibile aici, iar legate de seria EonStor GSe Pro 3000, gasiti aici.

Milestone Systems este, la nivel mondial, cel mai important furnizor de software de supraveghere video pe platforma open IP, oferind software de gestionare a imaginilor, usor de folosit, si cu peste 100.000 de implementari in intreaga lume. Produsele Milestone XProtect® sunt proiectate cu arhitectura deschisa si sunt compatibile cu varietate mai mare de camere IP, encodere si recordere video digitale decat orice alt producator.

Vezi sursa.

Infortrend
Infortrend

Infiintata in 1993, Infortrend Corporation (Public TPE: 2495) este furnizor de top de solutii de stocare de inalta performanta, concentrandu-se pe calitate, stabilitate si valoarea alegerii. Datorita expertizei tehnologice, solutiile de stocare Infortrend sunt implementate pe aplicatii complexe ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii