fbpx

Lifesize castiga premiul Aragon Research Innovation pentru solutii de conferinta video si web


Lifesize a adaugat recent in panoplia sa inca un titlu important in industrie, odata cu premiul Aragon Research Innovation obtinut in acest an pentru solutii de conferinta web si video. Lifesize a fost singurul castigator la aceasta categorie.
Lifesize castiga premiul Aragon Research Innovation pentru solutii de conferinta video si web 1

Aragon Research decerneaza anual premii dedicate inovatiei prin care „se acorda recunoastere furnizorilor care utilizeaza tehnologia in mod vizionar pentru a se adapta nu doar la schimbarea pietei, ci pentru a produce schimbare si pentru a sublinia in mod activ evolutia pietelor pe care activeaza”. In prima parte a anului, Aragon Research identifica Lifesize ca pioner in solutii de videoconferinta si ca fiind unul dintre cei patru furnizori „Hot Vendor” pe segmentul solutiilor de conferinta web si video pentru 2019.

Conform principalului analist si fondator al Aragon, Jim Lundy: “Pana in finalul anului 2022, video 4K va deveni un standard pentru aplicatiile de business bazate pe video in domenii precum sanatate, securitate, divertisment, si interactiuni la nivel executiv.”

Dincolo de arhitectura 4K si sistemele dedicate pentru sali de conferinte, traditia Lifesize de a inova permanent s-a concretizat in nenumarate functii, aplicatii si servicii de conferinta video, experienta completa Lifesize Go bazata integral pe browser, dispozitive dedicate salilor de conferinta de calitate superioara si angajamentul general de a promova standardele si comunitatea WebRTC. Inovatia constanta, in beneficiul clientilor si al partenerilor, face ca Lifesize sa fie un jucator de baza in industria solutiilor de colaborare si o companie de urmarit in 2020, concluzioneaza Aragon.

Pentru mai multe detalii despre criteriile de selectie si evaluarile analistilor independenti, consultati raportul Aragon.

LifeSize
LifeSize

LifeSize este prima companie care a dezvoltat si livrat produse de comunicare video de inalta definitie. A fost fondata in 2003 de veterani in industrie, iar in 2007 a primit titlul “Compania anului pentru solutii de videoconferinta” acordat de catre Videoconferencing Insight. Solutiile ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii