fbpx

XPERTS Academy devine NSE Xperts IN EMEA!


Xperts Academy, programul international Fortinet de certificare NSE, este acum disponibil in EMEA sub titulatura de NSE Xperts.

Sub noua denumire, care vine ca o continuare fireasca, se vor desfasura toate evenimentele viitoare, rolul academiei fiind de a dezvolta o comunitate globala de expertiza. NSE EMEA Xperts Academy va continua sa sustina, la acelasi nivel de excelenta, ateliere si sesiuni de comunicari si schimb de experienta.

Pentru a creste nivelul de disponibilitate al evenimentelor NSE EMEA Xperts catre reteaua de parteneri, in 2017 se vor organiza o serie de evenimente cu durata de 1 zi, suplimentare cursului traditional de o saptamana.

Evenimentele cu durata de 1 zi vor avea loc in Franta, la sediul Fortinet din Sophia Antipolis, dupa urmatorul calendar:

1 martie 2017: Secure Access – Wireless

11 mai 2017: Cloud Security – Software Defined Networking

4 octombrie 2017: Get Ahead of the Threats – Advanced Threat Protection

2017’s NSE EMEA Xperts Academy: 26 iunie – 1 iulie

Evenimentele mentionate sunt disponibile pentru toti partenerii care au atins nivelul de certificare NSE 4 pentru SDN, ATP si NSE 6 pentru wireless.

NSE EMEA Xperts Academy si evenimentele de o zi dedicate NSE EMEA Xperts furnizeaza mediul ideal de a va conecta cu specialisti din intreaga regiune, oportunitate excelenta de a intalni si experti in tehnologiile Fortinet, de a schima experienta si de a obtine un plus de expertiza.

Fortinet
Fortinet

Retelistica bazata pe securitate pentru o lume hiperconectata Veracomp este distribuitor Fortinet in Romania si Centru autorizat de trainingFortinet a fost infiintata in 2000 de catre Ken Xie, fondatorul vizionar si presedintele anterior si CEO  al NetScreen (vanduta ulterior catre Juniper ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii