fbpx

Yealink are cea mai ridicata cota de piata pe segmentul telefoanelor SIP


Pentru al doilea an consecutiv, Yealink inregistreaza cea mai mare cota de piata in randul producatorilor de telefoane SIP si obtine nivelul GOLD pentru satisfactia clientilor.

 

Yealink, un furnizor mondial de solutii de comunicatii unificate (UC), se afla in varful clasamentului pe segmentul de telefoane SIP pentru un al doilea an consecutiv, cu o cota de piata de 27,3% in 2018, conform celui mai recent raportul emis de Frost. & Sullivan, Global Enterprise Communications Platforms and Endpoints Market. Yealink, liderul in industria de solutii de colaborare de nivel mondial, a primit, de asemenea, calificativul maxim in ceea ce priveste satisfactia a clientilor pentru telefoanele VoIP pe piata companiilor mici in 2018, conform East Management Group.

Preocuparea Yealink pentru fiecare detaliu al experientei utilizatorului reprezinta punctul forte al realizarilor sale: tehnologia „Acustic Shield”, pionierata de Yealink, confera claritatea vocii fara distractii in spatiile de lucru deschise, folosind mai multe microfoane pentru a crea un perete sonor virtual care poate elimina zgomotul de fundal. Pentru sesiunile de grup, Yealink a conceput o tehnologie rezistenta la zgomot. Functia AI-power detecteaza si elimina automat vocile non-umane pentru a optimiza eficienta conferintei si pentru a minimiza distragerile. Platforma de gestionare a dispozitivelor ofera o solutie pentru implementarea dispozitivelor endpoint UC cu eficienta ridicata si costuri reduse.

Yealink identifica nevoile diferitelor grupuri si tipuri de utilizatori. Cu produse concepute pentru a se asigura ca angajatii se pot bucura de acelasi flux de lucru in incaperi mici, medii si mari sau in timpul deplasarii, utilizatorii si companiile de orice dimensiune isi pot gasi instrumentele perfecte pentru productivitate si conectivitate cu investitii flexibile. Pentru a viza piata de telefoane de business de ultima generatie, noua serie de telefoane de business T5 vine echipata cu afisaje HD reglabile, accepta telefoane DECT fara fir pentru a imbunatati mobilitatea si a asigura claritatea vocii fara distrageri cu tehnologia „Acustic Shield”.

Cu o acoperire extinsa in peste 140 de tari si regiuni, Yealink a incheiat parteneriate strategice cu mai multi giganti din domeniul telecomunicatiilor la nivel mondial, inclusiv AT&T, Verizon, BT, Deutsche Telekom AG, Telstra si China Telecom. Certificat de catre echipele Microsoft, Yealink a dezvoltat un portofoliu larg de produse integrate perfect cu acesta. Produsele, inclusiv difuzorul USB CP900 recent lansat si Microsoft Teams Rooms (MTR) MVC300, au fost prezente la Microsoft Ignite, in perioada 4 – 8 noiembrie, in Orlando, SUA.

Yealink va continua sa isi optimizeze solutiile de conectivitate si colaborare, oferind utilizatorilor solutii mai fiabile bazate pe AI pentru a genera clientilor sai o experienta de colaborare superioara.

Sursa

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii