fbpx

Yealink DECT IP Multi-Cell System W80B


Yealink, furnizor mondial de terminale pentru comunicare globala unificata (UC), a anuntat recent lansarea oficiala a sistemului sau multifunctional Yealink DECT IP W80B. „Noul DECT multicelular reprezinta o dezvoltare majora in gama de produse Yealink, indicand inca o data de ce Yealink este unul dintre principalele branduri de telefonie IP”.

 

Produsele DECT Yealink aduc scalabilitate si mobilitate crescuta pentru utilizatorii de business; Sistemul DECT IP Multi-Cell W80B ofera o solutie impecabila de transfer si roaming, o experienta de comunicare stabila si un serviciu simplu de implementare care acopera necesitatile diferitelor tipuri de afaceri, inclusiv depozite, hoteluri, magazine 4S, birouri, retail si alte spatii mari in care trebuie sa se utilizeze o solutie multicelulara.

„Noua celula multicelulara Yealink DECT este un produs interesant, care permite telefoanelor wireless Yealink sa fie utilizate in site-uri de mari dimensiuni si ofera o mobilitate reala datorita calitatilor de transfer si naturii mesh a retelei multicelulare DECT, care suporta pana la 100 de dispozitive-telefon”, afirma Shazley Naidoo, Yealink Product Manager.

Noua solutie multi-cell DECT de la Yealink include urmatoarele caracteristici:

  • Set-up facil, implementare rapida
  • Stabilitate si roaming excelent
  • Solutie all-in-one, suporta pana la 100 de apeluri concurente
  • Suporta module DM, DM-Base si Base
  • Accesarea rapida a multiple agende telefonice

Sistemul accepta inregistrarea a pana la 100 de aparate si suporta 100 de apeluri paralele.

Detalii complete legate de anuntul oficial, le gasiti pe site-ul producatorului iar in ceea ce priveste caracteristicile tehnice – in pagina de prezentare a produsului.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii