fbpx

Yealink introduce solutii noi audio si video pentru Microsoft Teams


Yealink, furnizor de comunicatii unificate (UC), introduce echipamente noi audio si video care se integreaza cu portofoliul Microsoft, inclusiv cu Microsoft Skype for Business, Office 365 si Teams.
Yealink introduce solutii noi audio si video pentru Microsoft Teams 1

Echipamentele audio si video Yealink pentru Microsoft Teams vin cu aplicatia Teams deja instalata pentru o interfata de utilizator compatibila care include caracteristicile de apelare si de intalnire specifice Teams. Portofoliul Yealink este unul de tip one-stop facilitandu-le clientilor sa-si selecteze solutiile pe care le cauta si sa colaboreze cu usurinta utilizand echipamente de la un singur furnizor.

Deoarce utilizatorii Office 365 migreaza de la Skype for Business catre Teams, Yealink ofera un portofoliu de echipamente flexibil si diversificat care simplifica tranzitia echipamentelui in timpul migrarii. In afara de telefoanele IP Business (seria T4S), echipamentele audio (T56A, T58A, CP960) pot fi actualizate de la Skype for Business la Teams. Dispozitivele video (Skype Room Systems) sunt compatibile atat cu Skype for Business, cat si cu Microsoft Team.

Solutii video pentru desktop si  sali mici de tip huddle room.

Solutia de la Yealink, VC200, bazata pe Android, raspunde cererii crescute pentru solutii video de inalta calitate pentru  huddle room-uri. VC200 este primul echipament Teams all-in-one.

Sisteme Skype Rooms pentru Sali de dimensiuni medii sisali de consiliu

Sistemele Yealink pentru Skype Room (SRS) includ MVC 500 pentru sali mici si huddle room-uri si MVC800 penru sali de dimensiuni medii si sali mari. Sistemul de trei microfoane inclus ofera o calitate audio superioara, in timp ce mini PC-ul si consola MTouch sunt separate pentru a reduce pe cat posibil aglomeratia de pe birou

Sistemul Yealink MVC500 va fi disponibil pentru testat in showroom-ul Veracomp la sfarsitul lunii aprilie. Click aici pentru a rezerva produsul.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii