fbpx

Yealink introduce un nou sistem collaboration bar pentru Microsoft Teams


Yealink a anuntat recent disponibilitatea noului sau sistem collaboration bar certificat Microsoft Teams, cu sistem de operare Android 9.0 si imagine 4K, auto-framing si un unghi vizual de 133 de grade: Yealink MeetingBar A20.

Yealink introduce un nou sistem collaboration bar pentru Microsoft Teams 1

Nevoia solutiilor de videoconferinta create special pentru spatii de intalniri mici de la una la cinci persoane a crescut foare mult de la inceputul anului de cand telemunca sau munca in spatii mici, izolate, a explodat. Cu atat mai mult cu cat interactiunea fizica nu mai exista sau este foarte mult redusa, experienta intalnirilor virtuale trebuie sa fie apropiata de cea reala. Pentru toate aceste scenarii, Yealink a lansat sistemul collaboration bar, Yealink MeetingBar A20, certificat Microsoft Teams.

Collaboration bar este un sistem de tipul all-in-0ne care include o camera video sofisticata, un sistem audio si o consola de management.

Yealink MeetingBar A20 contine o camera de 20MP cu unghi vizual de 133 de grade, incadrare automata, voice tracking, sistem automat de luminozitate fata si 8 microfoane.

Setul de 8 microfoane si difuzorul de mare putere ofera o experienta a conversatiilor in sistem full-duplex HD. Tehnologia Yealink Noise Proof reduce foarte mult zgomotul de fundal, iar declansatorul automat on-off asigura securitatea in birou.

Solutia poate fi deja pre-comandata. Pentru informatii suplimentare despre noua solutie Yealink, preturi sau precomanda, contactati-ne.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii