fbpx

Yealink isi consolideaza pozitia pe piata solutiilor audio vizuale


Yealink, furnizor de solutii de comunicare unificate (UC), a anuntat recent finalizarea investitiei strategice in RGBlink, producator mondial de produse video profesionale.

 

Inca de la infiintare, din 2001, Yealink isi desfasoara activitatea de cercetare si dezvoltare si inoveaza permanent pentru a-si indeplini misiunea de baza: „colaborare usoara, productivitate ridicata”. Investitia in RGBlink este un pas firesc care raspunde acestei misiuni.

RGBlink a lansat recent doua produse noi dedicate companiilor si colaborarii – un comutator de streaming „mini” si sistemul de partajare a ecranului ASK. Investitia Yealink vizeaza aceste doua solutii noi  prin care-si va completa solutiile cloud si de conferinta, solutii ce vor fi disponibile la nivel mondial, deci si local, in lunile urmatoare.

RGBlink este prima companie in care Yealink a facut o investitie. RGBlink este lider in produse si solutii specializate de procesare video de inalta tehnologie si, de la infiintarea sa in urma cu 11 ani, s-a bazat pe o suita de brevete si a dezvoltat o baza puternica de clienti in peste 100 de tari, tehnologia si proiectele companiei concentrandu-se pe performante ridicate. aplicatii profesionale si comerciale.

Investitia consolideaza angajamentul strategic si cooperarea ambelor companii – ambele avand o baza solida in cercetare si dezvoltare, desi in diferite sectoare ale pietei audiovizuale.

Lu Rongfu, cofondator, Yealink, a comentat: „Investitia noastra in RGBlink este un pas important in cresterea prezentei Yealink in sectoarele audio-vizuale”.

«Yealink este un lider global in comunicatii video si vocale si asteptam cu nerabdare atat valorificarea experientei si oportunitatea de a colabora  impreuna cu RGBlink in tehnologii video avansate, cat si satisfacerea cerintelor din intreaga lume pentru solutii audiovizuale noi si emergente ” a declarat Dan Rotaru, Brand Manager Comunicatii Unificate Veracomp Europe, pentru piata locala.

RGBlink este pentru Yealink mai mult decat o investitie. Este un partener care are un patrimoniu similar si care apreciaza cu adevarat importanta cercetarii si dezvoltarii ca parte centrala a competitivitatii. Investitia Yealink in RGBlink este o  promisiune ca cele doua echipe unite vor putea continua sa dezvolte solutii audiovizuale de varf in industrie.

 

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii