fbpx

Yealink lanseaza o noua serie de casti wireless


Daca in aprilie 2020, Yealink anunta lansarea castilor UH36 Dual / Mono USB, special concepute pentru profesionistii in comunicare unificata, birou si call center, o noua serie din gama business, de aceasta data, wireless - castile DECT Wireless Headsets – seriile WH 62, 63, 66, 67 este pregatita pentru a fi lansata in decembrie 2020.
Yealink lanseaza o noua serie de casti wireless 1

Noua serie de casti fara fir ofera o combinatie captivanta de conectivitate, calitate audio premium avand dotari care o alatura cu brio seriei pro din piata – Jabra Pro sau Poly.

Gama de casti wireless Yealink

Cu noua serie de casti wireless, puteti discuta oriunde – la aparatul de cafea, camera de intalniri, sufragerie, in curte sau in orice spatiu alegeti sa lucrati. Variantele Yealink WH 62, 63, 66, 67  DECT va ofera libertatea wireless de a merge si de a vorbi pe o raza de actiune de pana la 150m (WH62) sau 120m  in cazul variantei WH63.

Sunet de clasa

Conversatiile necesita difuzoare extraordinare, care reduc zgomotul ambiental si un microfon cu anulare a zgomotului. Cu noua serie DECT Yealink, le puteti obtine pe amandoua – si puteti alege intre o gama de variante mono si duo.

Usor de utilizat o zi intreaga

Seria Yealink DECT este usor de configurat. Fiecare casca vine cu o baza de incarcare preconectata, astfel incat sa puteti efectua apeluri imediat. Cu o autonomie de pana la 10 ore, castile pot fi utilizate si o zi intreaga.

Prezentare Generala a seriei Yealink DECT Wireless

Yealink lanseaza o noua serie de casti wireless 3
Yealink lanseaza o noua serie de casti wireless 5
WH62 WH63 Jabra Pro 930/920 Jabra Engage 65 Poly CS540
Headset Headset Dual/Mono Convertible Dual/Mono Dual/Mono/Convertible Convertible
Microphone 2x 2x 1 2x 1
Busylight
Talking Time 10h/11h 7h 8h 13h/9h 7h
Range 120m 120m 100m 150m 100m
DECT Base Connection 2x USB 2x USB 1x USB or 1x RJ USB, RJ RJ
Ringer
(Optional) Accessories Busylight
Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii