fbpx

Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast


Noul sistem de prezentare wireless de tip enterprise, Yealink RoomCast, permite participantilor sa-si partajeze ecranele simultan pe un televizor prin Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay si Google Cast si sa utilizeze functii interactive de colaborare.
Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast 1

Yealink RoomCast faciliteaza colaborarea in salile de intalnire traditionale si creste productivitatea. Mai mult, pe langa designul sau compact si folosirea 802.11ac 2×2 MIMO Wi-fi, RoomCast accepta simultan modul Wi-Fi STA / AP / P2P si poate folosi atat surse de alimentare PoE sau DC in functie de alegerea utilizatorilor. Toate aceste feature-uri, combinate, fac din Yealink RoomCast solutia ideala de prezentare wireless in salile de intalnire mici sau mijlocii sau sali de clasa multimedia.

Yealink RoomCast este, in prezent, unica solutie de pe piata care ofera rezolutie 4k si partajarea a 4 ecrane simultan pe un televizor.

Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast 3
Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast 5

Yealink RoomCast, sistemul de prezentare wireless, functioneaza cu Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay si Google Cast, realizand o experienta multi-sharing 4K ultra HD si sustinand functii de colaborare, inclusiv whiteboard, adnotare si telecomanda intuitiva. Cu o remarcabila performanta 4K / 60fps, un design compact si optiuni pentru PoE sau DC, RoomCast asigura implementarea usoara, content sharing clar, colaborarea eficienta pentru fiecare utilizator in salile de intalnire si spatiile de lucru multimedia.

Caracteristici:

Rezolutie video 4K/60FPS UHD

Conceput pentru o colaborare eficienta si productiva, Yealink RoomCast accepta rezolutia video 4K / 60FPS pentru o experienta vizuala ultra HD.

Conexiune wi-fi 802.11ac

RoomCast are incorporat standardul Wi-fi 802.11ac 2×2 MIMO care suporta multiple modele Wi-Fi (STA/AP/P2P) pentru emitere rapida cu latenta redusa.

Implementare cu un singur cablu

Avand un design compact si suportand PoE, implementarea este foarta simpla cu o singura conexiune prin cablu, in timp ce RoomCast este plasat pe televizor sau desktop.

Colaborare cu o singura atingere

Compatibil cu Windows, Mac, iOS, Android si alte sisteme de operare, Yealink RoomCast functioneaza si cu endpointuri, inclusiv PC, tablete si microfoane, direct, fara nicio aplicatie pentru casting wireless.

RoomCast permite utilizatorilor sa se bucure de content sharing cu o singura atingere pentru o colaborare usoara si productiva cu Yealink Wireless Presentation Pod, Miracast, AirPlay si Google Cast.

Partajare a 4 ecrane, interactiune in timp real

Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast 7Suportand pana la 4 ecrane de proiectare pe televizor, RoomCast realizeaza multi-cast wireless pentru partajarea clara a continutului fara a comuta interfata sau orice alt dispozitiv.

Mai mult, RoomCast accepta functii de colaborare, inclusiv whiteboard, adnotare si telecomanda intuitiva, permitand sesiuni creative si aducand interactiunea in timp real.

Criptare multipla, securitatea datelor fara compromisuri

Emitand contentul doar in reteaua LAN, Yealink RoomCast protejeaza procesul de transmisie a datelor si de transmisie WPA2-PSK si criptarea AES pe 128 de biti. Pentru a preveni intreruperile utilizatorilor neautorizati si pentru a mentine intalnirea stabila si sigura, sistemul Yealink RoomCast accepta, de asemenea, autentificarea PIN pentru Miracast.

Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast 9

Afisare bogata a continutului, management inteligent in cloud

Semnalizare digitala multimedia – noua functie de semnalizare digitala permite livrarea de continut personalizat sau streaming media pe ecran prin gestionare cloud (* in curand).

Platforme de gestionare la distanta Yealink

Utilizatorii pot gestiona si diagnostica Yealink RoomCast de la distanta pe Yealink Device Management Platform sau Yealink Workspace Management Platform.

Integrare multifunctionala pentru implementare usoara

Yealink RoomCast este usor de implementat cu un design integrat si compact, precum si cu caracteristica PoE si slotul de securitate. Este nevoie de un singur cablu pentru a-l instala pe televizor sau desktop, astfel incat procesul de implementare este rentabil din punct de vedere al economisirii timpului si costurilor.

Yealink lanseaza un nou sistem de prezentare wireless, Yealink RoomCast 11

Resurse:

Flyer - Yealink RoomCast Wireless Presentation System

Datasheet - Yealink RoomCast Wireless Presentation System

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii