fbpx

Yealink MeetingEye 400 – Solutie 4K de conferinta video pentru camere mici


Numarul contractelor de munca cu clauza de telemunca a ajuns la 32.521 pe 1 noiembrie 2020, conform datelor de la Inspectia Muncii, trans­mise la solicitarea ZF, un semn ca or­ga­nizatiile din economia locala se pre­gatesc pentru a le permite an­gajatilor sa continue sa lucreze in re­gim de telemunca si dupa finalul pan­demiei. Iar diiscutiile si intalnirile purtate virtual vor fi in continuare o tendinta crescatoare a prezentului.

Yealink MeetingEye 400 - Solutie 4K de conferinta video pentru camere mici 1

Potrivit companiei de cercetare GigaOm, 87% dintre membrii unei echipe care lucreaza de la distanta se simt mai conectati la echipa lor atunci cand pot folosi videoconferinta si, de asemenea, se simt mai conectati la procesele pe care trebuie sa le deruleze impreuna.In acest context, nevoia solutiilor de videoconferinta create special pentru spatii de intalniri mici de la una la cinci persoane a crescut foare mult de la inceputul anului trecut. Pentru toate aceste scenarii, Yealink a lansat sistemul Meeting Eye 400.

MeetingEye 400 este un bar de conferinte video inteligent all-in-one conceput pentru salile de intalnire de dimensiuni mici.

Yealink MeetingEye 400 contine o camera ultra-HD 4k, incadrare automata, voice tracking si un capac cu inchidere automata care asigura atat fluenta, cat si securitatea intalnirii. Cu un design all-in-one si o implementare usoara, noul MeetingEye 400 face ca orice conferinta sa fie eficienta si placuta.

Yealink MeetingEye 400 - Solutie 4K de conferinta video pentru camere mici 3

Incadrare automata bazata pe tehnologia de inteligenta artificiala

Avand incorporata tehnologia AI avansata, inclusiv detectarea fetei, localizarea sursei de sunet, urmarirea vocala etc., camera se ajusteaza automat la cele mai bune solutii de incadrare in functie de numarul si locatia participantilor. Focusul automat in timp real pe prezentator, fara sa fie nevoie de operatii manuale, permite tuturor participantilor sa se concentreze asupra intalnirii.

Sunet de inalta calitate

8 microfoane de tip single-direction MEMS sunt incorporate intr-o matrice liniara pentru a spori capacitatea de eliminare a zgomotului si reverberare. Sistemul Beamforming permite urmarirea directionala precisa a vocii si conservarea calitatii prin tehnologia full-duplex.

Yealink MeetingEye 400 - Solutie 4K de conferinta video pentru camere mici 5
Yealink MeetingEye 400 - Solutie 4K de conferinta video pentru camere mici 7

Ecran multiplu. Content Sharing simplu.

MeetingEye 400 suporta emitatorul WPP20 wireless, AirPlay, Miracast si alte metode de proiectie a ecranului wireless, rapid și convenabil.

Yealink MeetingEye 400 - Solutie 4K de conferinta video pentru camere mici 9

Lens Cap Automat.

MeetingEye400 are un capac care se deschide automat in video-conferinta si se inchide cand video-conferinta s-a terminat eliminand astfel sentimentul de “anxietate a camerei”.

Design integrat

Camera built-in, microfoane, speakere, video codec, wi-fi si Bluetooth, MeetingEye 400 integreaza toate functiile necesare conferintei si faciliteaza configurarea cu doar 3 cabluri.

Instalare flexibila

Diverse metode de instalare in functie de necesitate – echipamentul putand fi pus in orice loc – pe perete, suport TV, birou etc.

MeetingEye Easy Mode

Folosit ca endpoint VC USB impreuna cu VCH51.

Yealink MeetingEye Easy Mode este un mod BYOD care permite MeetingEye 400 sa fie utilizat ca un endpoint VC pe USB. Conectarea oricarei platforme sau intalniri printr-un singur cablu la computer, in modul Easy MeetingEye ofera o experienta video nativa, premium oricand si oriunde. ME400 rezolva astfel problema comuna a companiilor pentru un echipament dedicat de videoconferinta care sa fie in acelasi timp si o solutie deschisa pentru multi aplicatii video terte utilizate de client (Teams, Zoom, Webex, etc)

Yealink MeetingEye 400 este in stocul Veracomp. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la: ucbusiness@veracomp.ro.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii