fbpx

Yealink obtine titlul ‘Best VoIP Device’ la Gala ITSPA 2019


Yealink, lider mondial in solutii de comunicare si colaborare pentru companii, a anuntat recent ca familia de produse Conference Phone Series a castigat premiul Best VoIP Device 2019, premiu acordat de catre ITSPA, Asociatie a Furnizorilor de Servicii de Telefonie Internet – autoritate in industria comunicatiilor de generatie urmatoare.
Yealink obtine titlul ‘Best VoIP Device’ la Gala ITSPA 2019 1

Evenimentul care s-a organizat anul acesta la Glaziers Hall, in Londra, are rolul de a celebra inovatia, practicile cele mai bune si de a oferi recunoastere pentru solutiile si produsele de noua generatie din industria de comunicatii. Premiul pentru cel mai bun dispozitiv VoIP reprezinta un semn de recunoastere acordat companiei considerate a avea cel mai bun echipament din punct de vedere al experientei clientului. De asemenea, demonstreaza ca produsul foloseste tehnologie de inalta fiabilitate si ofera usurinta in utilizare, avand in acelasi timp caracteristici inovatoare cu un impact pozitiv asupra clientilor.

Obtinerea acestui premiu reprezinta recunoasterea industriei a eforturilor si investitiilor Yealink din ultimii ani si dovedeste, de asemenea, progresele inregistrate de companie inclusiv in performanta in afaceri, tehnologie si inovatie, servicii pentru clienti si cazuri aplicate.

Gama premiata se remarca prin multiple functii valoroase si utile, design ergonomic si elegant, tehnologie inteligenta de filtrare a zgomotului, capacitati extinse de preluare a vocii de la distanta  si Hybrid UC meeting, ceea ce face ca Yealink Conference Phone Series (CP960, CP920 and CP930W) sa fie solutia potrivita pentru imbunatatirea productivitatii in diferite scenarii de colaborare.

Felicitari tuturor castigatorilor si companiilor care au fost apreciate la premiile ITSPA din 2019. Lupta pentru astfel de premii a devenit tot mai stransa, iar anul acesta, in al 11-lea an, lucrurile nu au fost diferite„, a declarat Eli Katz, presedintele ITSPA. “Calitatea concurentilor inregistrati la start a fost deosebit de ridicata, iar finalistii sunt cei mai buni din industria noastra. Premiile sunt o ocazie fantastica care aduce laolalta reprezentanti din industrie pentru a recunoaste realizarile din ultimul an.

Suntem onorati de premiul si recunoasterea de care ne-am bucurat la ITSPA. Este un moment deosebit pentru noi si vom continua sa inovam si sa depunem eforturi pentru a livra cele mai bune dispozitive VoIP, capabile sa ofere o experienta superioara utilizatorului,” a declarat vicepresedintele Yealink, Stone Lu.

SURSA

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii