fbpx

Yealink ofera o solutie de video-conferinta in cloud All-in-One


Yealink, un brand global specializat in solutii de conferinte video, comunicatii de voce si solutii de colaborare, a lansat recent doua endpointuri inteligente de conferinta video pentru sali de intalnire mici si medii.

Cu un serviciu cloud de marca si terminale pentru camere, Yealink acopera toate nevoile de scenarii pentru intalnirile video cu solutia all-in-one Yealink Meeting.

Problemele generate de solutiile traditionale de videoconferinta au adus multe nemultumiri utilizatorilor. O solutie singulara de video conferinta bazata pe cloud este limitata de capacitatea echipamentelor cu cerinte ridicate de retea. Lansarea seriei MeetingEye a dus la nasterea unei solutii all-in-one Yealink Meeting cloud + terminal, care remodeleaza experienta intalnirii video intr-un mod revolutionar cu costuri reduse, operare facila, conversatie stabila si compatibilitate larga.

MeetingEye 400 & 600: inteligenta remarcabila pentru intalniri captivante in camere de intalniri mici (pana la 7 persoane) si medii (pana la 11 persoane)

  • Camera ultraangulara de 20M pixeli, obiectiv zoom si apel video 4K UHD asigura claritatea si fluenta fiecarei intalniri.
  • Tehnologiile AI avansate (detectarea fetei, localizarea sursei de sunet, urmarirea vocala etc.) aduc o experienta de conferinta eficienta si inteligenta, deoarece camera se poate regla automat la cele mai bune solutii de incadrare in functie de numarul si pozitia participantilor.
  • Functia automata de confidentialitate face ca sistemul sa se deschida si sa se inchida automat pe masura ce conferinta incepe sau se incheie, sporind cu adevarat securitatea.
  • 8 microfoane MEMS si tehnologia full-duplex permit tuturor sa fie auziti clar in timpul unei conversatii multipartite.
  • Designul all-in-one contribuie la implementarea usoara cu 3 cabluri (HDMI + Internet + alimentare) in decurs de 3 minute

Compatibilitate: Yealink Meeting este, de asemenea, capabil sa se integreze cu alte echipamente de sali de conferinte terte, precum Poly sau Microsoft Teams etc., oferind o integrare perfecta in fluxul de lucru al intalnirii zilnice fara costuri suplimentare.

Produsele Yealink au obtinut numeroase premii si au primit recunoastere internationala din partea a numeroase institutii si autoritati in domeniul comunicatiilor unificate: TMC Lab Innovation, ITSPA, IPMatika, Funkschau, Frost&Sullivan etc

Yealink este furnizor de solutii de comunicare unificate (UC), care ofera sisteme de videoconferinta si solutii de comunicatii audio. Inca de la infiintare, din 2001, Yealink isi desfasoara activitatea de cercetare si dezvoltare si inoveaza permanent pentru a-si indeplini misiunea de baza: „colaborare usoara, productivitate ridicata”. Solutiile UC de inalta calitate ale companiei imbunatatesc eficienta muncii si avantajele competitive ale clientilor sai din peste 100 de tari. Yealink este cel de-al doilea mare furnizor de telefonie SIP din lume si este numarul unu pe piata din China. Pentru mai multe detalii, vizitati www.yealink.com.

Veacomp este distribuitor autorizat Yealink in Romania.

Vezi sursa aici.

Yealink
Yealink

Yealink este furnizor de soluții de comunicare unificate (UC), care oferă sisteme de videoconferință și soluții de comunicații audio. Încă de la înființare, din 2001, Yealink își desfașoară activitatea de cercetare și dezvoltare și inovează permanent pentru a-și indeplini misiunea de bază: ... Citeşte mai mult »

Vedeti de asemenea

Cautati informatii